El Pardinyes rep la visita del Sant Martí Adrianenc, passat campió de lliga

Fran PifarréAquest dissabte torna l’handbol de “primera” al Municipal amb un nou compromís per al conjunt de la Terra Ferma, que rebrà la visita del Sant Martí Adrianenc, vigent campió de 1ª Estatal. Sens dubte, un complicadíssim encontre per als de Txema del Rosal, que continua amb problemes per a confeccionar la convocatòria degut al gran nombre de jugadors lesionats.

Amb molt a guanyar i poc a perdre, aquest serà un dels plantejaments de sortida del Club Handbol Lleida Pardinyes, que aquest dissabte s’enfrontarà al Municipal de Pardinyes (20.30 hores) contra el Sant Martí Adrianenc, un dels equips més forts de la categoria –tercer classificat a dos punts de líder UE Sarrià- i que fins la passada setmana no havia cedit cap punt.

Una setmana més, el principal problema per als tècnics lleidatans el tindran a l’hora de realitzar la convocatòria donat el gran número de baixes que arrossega des del començament de la temporada. No obstant això, per aquest encontre es preveu la reincorporació dels lesionats Fran Pifarré, un puntal clau en la direcció del joc groc-i-negre i Sergio Martín a l’extrem. Així mateix, per segon partit consecutiu comptaran amb la participació del jugador del sènior B Eric Carrera, que el passat cap de setmana va tenir un destacat paper en la consecució del valuós empat a 28 a casa del La Salle Bonanova.

Pel que fa a l’estat dels jugadors lesionats, cal destacar la incorporació als entrenaments de Kelvin de Leon, un dels jugadors més importants per a l’esquema de joc del conjunt lleidatà.

El partit contra el Sant Martí Adrianenc, que el passat cap de setmana va perdre a casa de manera sorpressiva contra el Sant Cugat (31-34), començarà a les 20.30 hores -entrada gratuïta-.

Un parell d’hores abans, a les 18.30 hores, les “Leones” que el passat cap de setmana van realitzar un bon partit i van fregar la victòria rebran la visita del Joventut Mataró amb l’objectiu d’aconseguir un resultat positiu i trencar amb la negativa ratxa de resultats que arrosseguen des de l’inici de la lliga on encara no han puntuat i tanquen la classificació amb 0 punts.

Difícil compromís per al sènior B, que visita la pista del segon classificat

Els jugadors dirigits per Pere Martínez afrontaran aquest cap de setmana un difícil partit a la pista del Martorell, segon classificat amb tan sols una derrota en 7 partits disputats. Tot i la dificultat d’aquest encontre i viatjar amb les baixes d’Eric Carrera, que jugarà amb el primer equip, i del porter Kevin Cañades, els lleidatans confien en fer un bon paper a la pista del Martorell.

Juvenils i cadets lluitaran per mantenir-se a la part alta de la classificació

Tant el juvenil com el cadet tenen per davant un cap de setmana força complicat, amb la dificultat afegida de jugar fora de casa. El juvenil, que continua amb la seua línia ascendent, sumant els seus darrers partits per victòries, pot desbancar al La Salle Montcada del seu segon lloc si aconsegueix un triomf al seu feu.

Per la seva banda, els cadets, líders invictes, màxim golejadors i equip menys golejat de la categoria, jugaran el partit, sobre el paper, més complicat del que porten de lliga ja que visitaran la pista de l’Handbol la Llagosta segon classificat. Un partit per demostrar el potencial real d’aquest equip que cada vegada juga millor, especialment a l’atac i que té, com assignatura pendent, millorar la seva intensitat defensiva.

Els infantils obriran una entretinguda tarda d’handbol al Municipal rebent la visita del Sant Andreu (16-30). Pel matí, al mateix escenari, el més petits de la casa, alevins i benjamins, jugaran sengles enfrontaments contra el Balonmano Monzón.