Un punt amb sabor a victòria  

 

12105894_1700715180185804_8498377983249080868_nL’Handbol Lleida Pardinyes va tirar de coratge i compromís per arrancar un valuós empat (28-28) a la pista del La Salle Bonanova en un encontre marcat pel gran número de lesionats amb les quals afrontava el partit el conjunt lleidatà, que va veure com al minut 18 de la primera part es sumava la lesió del central Fran Pifarré.

La present temporada està esdevenint força complicada per a l’equip groc-i-negre que, a més de la dificultat inicial de jugar en una categoria superior, amb un nivell de joc i competitivitat molt més elevat que a la passada campanya està tenint que lluitar a base d’esforç, compromís, imaginació i molt de treball, partit rere partit, amb el problema que suposa no poder comptar amb bona part dels seus jugadors a causa de les baixes per lesió.
El passat dissabte l’Handbol Lleida Pardinyes es va desplaçar fins a Barcelona per a jugar un decisiu partit contra el La Salle Bonanova, un equip amb una situació a la tabla classificatòria tan apurada com els lleidatans. L’encontre teniu olor a “final” i els lleidatans, tot i les dificultats, van sortir airosos i força reforçat de la pista del conjunt barceloní després d’aconseguir un altre empat gairebé sobre la botzina.

La primera part va començar amb molt mala sort pels lleidatans i marcada per la lesió del central Fran Pifarré al minut 18 que deixava a l’equip molt tocat anímicament. La Salle Bonanova va saber aprofitar aquesta nova contrarietat i el desànim dels groc-i-negres per trencar el partit i marxar al descans amb un 16-12 de renda al marcador.

A la segona part, el Pardinyes es va refer gràcies a una gran defensa i la bona actuació en atac de Dani Sanjuan i el debutant Eric Carrera que va ocupar el central. A base de treball col·laboratiu i un gran esforç per part de tot l’equip, les diferències al marcador es van anar retallant per arribar als últims segons de l’encontre amb un gol per sota. Tot i la gran pressió, el lateral Joseba Amiano, a falta de 2 segons per la finalització d’aquest vibrant partit, va destapar el pot de les essència per sacar un gran llançament que es va convertir en el gol de l’empat que va deixar el marcador al definitiu 28-28. Sense dubte, un punt que pels de ponent té sabor a victòria per tots els problemes de lesions que estan patint.