Primera victòria de la temporada, objectiu del Pardinyes davant el Sant Joan Despí

El primer equip del Club Handbol Lleida Pardinyes torna aquest dissabte 7 de novembre (20.30 hores) al Municipal amb un objectiu clar al cap, obtenir la primera victòria de la temporada a Primera Estatal, una fita que el conjunt entrenat per Txema del Rosal ha estat fregant als dos darrers encontres.

Partit rere partit, el conjunt groc-i-negre va millorant en la seva adaptació a la categoria i, a poc a poc, es va mostrant com l’equip que veritablement és: un conjunt competitiu, cohesionat i capaç de plantar cara a qualsevol rival d’aquesta dura i competitiva lliga.

Aquest dissabte, els lleidatans tenen per davant una nova prova de foc, en aquesta ocasió davant el Sant Joan Despí; un equip amb una posició a la taula classificatòria –sisè per la cua amb 3 punts, un més que el Pardinyes- que realment no reflecteix el veritable potencial d’aquesta formació que arriba al Municipal després d’aconseguir un empat a 24 a casa davant el Sant Cugat.

El tècnics lleidatans hauran de der mans i manigues per a presentar un equip competitiu ja que a les baixes conegudes de tres dels seus principals anotadors (Kelvin de Leon, Eduard Pifarré i Eloi Vidal) es sumen les de Xavi Alegre –lesionat al turmell la passada jornada davant l’OAR Gràcia- i Joseba Amiano, que arrossega problemes a l’espatlla. Sens dubte, un veritable mal de cap per a Txema del Rosal i Ivan Águila, ja que tant Amiano com, especialment, Alegre s’han mostrat claus a l’esquema de joc groc-i-negre en aquest inici de temporada.

Les “Leonas” se la jugan al Municipal

L’objectiu per aquesta jornada per al sènior femení de Lliga Catalana no diferirà molt del plantejat pel primer equip del barri de Pardinyes. Les jugadores entrenades per Jordi Morlans i Ricard Sabaté encara no han puntuat en aquesta lliga, així que el partit que disputaran a les 18.30 hores al Municipal davant CH Ascó es presenta vital, especialment per la injecció de moral que suposaria per a les jugadores puntuar i segellar amb un resultat positiu el bon treball realitzat fins a la data. Al davant es trobaran amb un rival que arriba al Municipal amb gairebé les mateixes urgències que les lleidatans, segones per la cua amb una única victòria.

Per la seva banda, el sènior B, dirigit per Pere Martínez tractarà d’escalar posicions a la taula classificatòria i refermar les bones sensacions i gran resultat obtingut el passat cap de setmana –victòria al Juanjo Garra davant el líder- rascant algun dels puntets en joc en la seva visita al Sant Just, que compta amb 4 punts al seu haver, els mateixos que els lleidatans.

Juvenils i cadets a continuar al capdavant de la classificació

La marxa dels juvenils i cadets en aquesta temporada està sent francament positiva. El cadet líder incontestable de la classifiació i conjunt menys golejat i el juvenil quart, empatat a punts amb el tercer. Aquesta setmana tots dos equips tractaran de continuar amb aquesta bona trajectòria buscant una nova victòria als seus respectius desplaçaments; el juvenil a la pista del Cerdanyola i els cadets al terreny de joc del Sant Joan Despí.

El dissabte al matí, els infantils d’Edu Pifarré i Aritz Moreno tractaran d’obtenir la seva segona victòria consecutiva en lliga a costa de l’Handbol Vilanova (12.30 municipal Juanjo Garra).

Fotografia de Eric Altimis