Gran treball de tots els equips groc-i-negres

Captura de pantalla 2015-11-04 a la(s) 10.12.48L’Handbol Lleida Pardinyes de Primera Estatal va visitar aquest passat diumenge la pista de l’OAR Gràcia de Sabadell on va aconseguir un valuós punt, i fins i tot va estar a punt de guanyar un partit que perdia al descans per 15-10. Els de la Terra Ferma una vegada més van demostrar la seva capacitat de treball i confiança a les seves possibilitats, i segur que amb una miqueteta més de sort les victòries arribaran sense tardar gaire. Per altra banda, cal destacar la gran actuació de tots els equips groc-i-negres que van comptar els seus enfrontaments per victòries (el nostre sènior de Tercera Preferent va derrotar al líder per 23-20), tret de la derrota del nostre sènior femení, que tot i fer un bon partit va caure derrotat a Tortosa

Després de l’amarga derrota davant El Pilar de Saragossa els de Txema del Rosal van visitar ahir diumenge la pista de l’OAR Gràcia amb l’orgull ferit, però amb moltes ganes de deixar-se notar i així ho van fer. La primera part va començar molt igualada, amb un gran Xavi Bosch sota pals de la porteria lleidatana. Però a la finalització del període els sabadellencs van aconseguir robar un parell de pilotes i sortir al contracop per trencar el partit i marxar-se al descans amb un 15-10 de renda al marcador.

A la represa, a poc a poc, el partit es va anar igualant, gràcies a la gran actuació dels groc-i-negres en defensa i de Dani Sanjuan als llançaments. Per part local Gomis, bon coneixedor de l’equip groc-i-negre on va jugar durant un parell de temporades, mantenia a l’equip dins el partit. Tot i amb això, el gran esforç dels jugadors lleidatans va donar els seus fruits i van empatar el partit a 27. A partir d’aquí el marcador podia caure de qualsevol dels dos costats, els de Pardinyes van tenir, fins i tot, l’opció de guanyar el partit amb un marcador de 29-30 a falta de 50 segons per a la finalització, però els locals van aconseguir empatar a 30 a falta de pocs segons per a la finalització de l’encontre.

905700_910873875662972_9185297437552072482_o

La setmana vinent un partit força important per als de Txema del Rosal ja que juguen contra el Sant Joan Despí, un equip amb 3 punts, un més que l’equip lleidatà.

Gran jornada per a tots els equips lleidatans, tret de la derrota de les “Leones”.

La victòria d’ahir diumenge del sènior B –Tercera Preferent- davant el líder Santpedor per 23-20 va tancar una cap de setmana gairebé per emmarcar per als lleidatans, que a més d’aquest triomf, en un gran partit del de Pere Martínez, i l’empat matinal del primer equip, van aconseguir triomfs solvents a totes les categories de la base, infantil, juvenil i cadet, líder invicte de la categoria. L’únic però de la jornada el va protagonitzar l’equip femení que, tot i realitzar un bon partit, no va poder treure res positiu de la seva visita a Tortosa.