El Pardinyes disposat a donar la sorpresa a casa de l’històric OAR Gràcia de Sabadell

El Club Handbol Lleida Pardinyes vol recuperar-se de l’amarga derrota del passat cap de setmana al Municipal davant el CD El Pilar Maristas de Saragossa amb un resultat positiu a la pista de l’OAR Gràcia de Sabadell, en un partit que, sobre el paper, es presenta força igualat. (Diumenge, 12.30 hores)

Després d’una complicada setmana d’entrenaments a conseqüència de la dura derrota del passat dissabte a casa davant el Maristas de Saragossa per 19-20 -amb un penal estavellat al pal a l’últim segon del partit, que hauria suposat l’empat- els de la Terra Ferma estan esperant amb moltes ganes el seu proper compromís a la lliga per tal de passar pàgina i mirar d’aconseguir la primera victòria a la 1ª Estatal.

Handbol Pardinyes-Maristes 1

Tot i la desfeta, que va tocar la moral i l’orgull del jugadors de Txema del Rosal, el conjunt lleidatà continua confiant plenament a les seves possibilitat en aquesta lliga i així ho volen demostrar aquest diumenge 1 de novembre a la pista de l’OAR Gràcia de Sabadell, un dels històrics de la categoria.

L’encontre, a priori, es presenta força igualat i crucial per ambdues formacions ja que, fins a la data, els sabadellencs tampoc han tingut massa sort a la competició amb un única victòria al seu favor en cinc partits disputats (els de Pardinyes un empat davant el Palautordera).

Així doncs, les espases estant en alt de cara a aquest duel que enfrontarà a l’equip més golejat de la categoria –l’OAR- contra la formació menys realitzadora de la 1ª Estatal, l’Handbol Pardinyes, que en aquest inici de temporada està trobant molt a faltar la col·laboració dels lesionats i grans referents en atac Kelvin de Leon, Eloy Vidal i Eduard Pifarré.