L’Handbol Lleida Pardinyes renova el seu acord de col·laboració amb Trèvol…

El passat dilluns representants del Club Handbol Lleida Pardinyes i del gimnàs Trèvol van formalitzar la renovació del seu acord de col·laboració per aquesta temporada, en la qual el primer equip del barri de Pardinyes milita a la Primera Estatal

El president del Club Handbol Lleida Pardinyes, José Miguel Zubieta, i la responsable del CEM Trèvol, Maria Campos, ubicat just a tocar del pavelló municipal de Pardinyes, lloc habitual de joc i entrenament del club groc-i-negre van signar l’acord de col·laboració entre ambdues entitats per a la present campanya.

Gràcies a aquest conveni, els jugadors del primer equip podran realitzar tot un seguit d’entrenaments específics en aquestes modernes i completes instal·lacions esportives per tal de complementar la seva preparació física i tècnica de cara a afrontar amb les millors condicions la seva participació a Primera Estatal, una competició força exigent i competitiva en tots els aspectes, tant físics com tècnics.

La utilització de les instal·lacions del CEM Trèvol, un dels centres esportius amb més prestacions de Lleida a nivell d’equipaments, instal·lacions, activitats i personal especialitzat –en horaris i condicions específics- també s’amplia als jugadors de l’equip sènior B i el sènior femení de Lliga Catalana.

Conveni Trevol Handbol Pardinyes-2