Dolorosa derrota de l’Handbol Pardinyes contra el Maristas de Saragossa

12183807_1708522686071720_5630727070288150933_o

Si el passat cap de setmana les coses van sortir de cara per a l’Handbol Lleida Pardinyes i van estar capacos d’empatar als últims segons de l’encontre, aquesta setmana va sortir creu, i es va perdre un partit on els locals es van merèixer un millor resultat. Fins i tot, van tenir l’oportunitat d’empatar l’encontre amb un penal a favor a l´últim segon, però en aquesta ocasió la sort va girar la cara als groc-i-negres que van veure com el llançament de la pena màxima s’estavellava contra el pal.

A vegades el fruit de l’esforç i el compromís no es transforma en un resultat positiu, pel que fa al marcador. Aquest és un bon resum del partit que va disputar l’ Handbol Lleida Pardinyes el passat dissabte en el Municipal contra el CD El Pilar Maristas, on la mala sort i una mica de manca d’encert de cara a porta van impedir que els jugadors entrenats per Txema del Rosal es puguessin endur la primera victòria a Primera Estatal.

Els groc-i-negres van fer una primera part quasi perfecta al Municipal de Pardinyes, amb una defensa espectacular davant d’un dels equips més golejadors de la categoria. El contracop i la bona actuació de Tardio amb 6 gols, permetia als lleidatans marxar al descans amb un 12-9 de renda al marcador.

A la segona part el partit es va anar igualant, gràcies a la gran actuació del porter visitant, que juntament amb un parell de pèrdues dels locals van capgirar el marcador amb un parcial de 1-6. El Pardinyes va reaccionar al contraatac amb dos gols de Delgado, i a falta de 3 segons va tenir un penal per empatar l’encontre, però aquesta vegada el llançament de Sanjuan va anar al pal. El gran esforç dels jugadors locals no va ser suficient per aconseguir la primera victòria a la categoria, una veritable llàstima ja que els jugadors local es van mereixer un millor resultat en aquest encontre.