El Maristas posarà a prova la reacció a la lliga de l’Handbol Pardinyes al Municipal

Després del valuós empat aconseguit el passat cap de setmana davant el Palautordera al Municipal, el conjunt entrenat per Txema del Rosal tindrà una nova oportunitat aquest dissabte (20.30 hores) per demostrar les seves opcions en aquesta lliga buscant els dos punts en joc davant el CD El Pilar Maristas en un nou partit a casa.

El conjunt lleidatà afronta aquest dissabte (20.30 hores) un nou compromís a la 1ª Estatal rebent la visita del conjunt saragossà CD El Pilar Maristas, un nouvingut a la categoria, com els groc-i-negres, que ha començat la lliga amb molt bons resultats i que compta a les seves files amb l’actual màxim golejador de la categoria.

Tot i la dificultat que presenta aquest encontre, el segon consecutiu a casa, per a la formació entrenada per Txema del Rosal, l’Handbol Lleida Pardinyes afronta aquest duel de rivalitat regional amb un xic afegit de moral i optimisme després de l’èpic empat aconseguit el passat cap de setmana a casa, als últims 6 segons del partit. Un gran resultat que, a més d’esdevenir el primer punt aconseguit pels de la Terra Ferma a la 1ª Estatal els ha permès sortir dels llocs de descens.

Per aquest encontre, els tècnics lleidatans recuperen al pivot i capità de l’equip Josep Maria Delgado; sens dubte, un dels jugadors claus a l’esquema de joc dels lleidatans i que suposarà una gran aportació en atac i, especialment, en defensa on caldrà estar molt pendents dels jugadors aragonesos que compten a les seves files amb el màxim anotador de la categoria.

De manera prèvia a aquest encontre, l’equip sènior femení tractarà de trencar amb la mala ratxa de resultats en aquest debut a Lliga Catalana –quatre derrotes en quatre partits- tractant d’obtenir un bon resultat davant el Sant Esteve Sesrovires.

12115444_1700713833519272_4114978069769239061_n