PUNT de coratge, PUNT de confiança

El passat cap de setmana vam viure una gran tarda d’handbol al municipal de Pardinyes que va culminar amb l’èpic empat del Pardinyes davant el Palautordera, gràcies a un gol de penal de Dani Sanjuan, gairebé sobre la botzina i al treball previ i continuat de tot un equip que en cap moment va abaixar els braços i que amb treball, compromís, coratge i confiança va estar capaç de remuntar un partit que tenia molt coll avall aconseguint així el primer punt a la 1ª Estatal, que a més li permet sortir dels llocs de descens.

Captura de pantalla 2015-10-19 a la(s) 12.02.07Els dos equips van sortir al municipal de Pardinyes amb les defenses molt concentrades. La primera part va estar molt igualada, amb els porters com a protagonistes, tot i el bon joc del local Javi Alegre, cap dels dos equips aconseguia destacar-se al marcador, per anar ajustats al descans per 9-11.

A la represa, els de Palautordera van aconseguir marxar-se a poc a poc al marcador gràcies al seu joc amb els pivots i algunes imprecisions en atac dels groc-i-negres. Però l’entrada de Jordi Soto a la porteria –que va començar amb l’aturada d’un penal dels rivals-, i les aportacions en atac de Tardio i Sanjuan van fer reaccionar als de Pardinyes, que a falta de 6 segons per finalitzar el partit van aconseguir igualar l’encontre a 21 amb un gol de penal que va transformar Sanjuan.

clip_image003El gran esforç dels jugadors locals va tenir la recompensa del primer punt del Handbol Lleida Pardinyes a la nova i exigent categoria.

De manera prèvia, el nostre sènior de Tercera Preferent, tot i fer un bon partit durant gairebé tot l’encontre, va veure com als minuts finals del mateix el Cerdanyola s’en va anar en el marcador 29-37, un resultat que no fa justícia al treball del conjunt lleidatà durant tot l’encontre.

Aquest inici de campanya per a les nostres “Leones” està sent una mica complicat i no acaben d’arribar els fruits per al seu treball. En aquesta ocasió, el conjunt lleidatà va rebre un sever correctiu a casa del Vilamajor, on va perdre per 35-22.

Els juvenils i els cadets van completar la jornada al Municipal amb dos contundents victories davant els seus oponents. Pel matí, l’equip cadet es va desfer amb comoditat de l’Òdena, amb un Pau molt efectiu en atac amb 14 gols al seu compte particular i Mikel Zubieta inexpugnable a la porta amb 22 aturades (34-21 resultat final) A la tarda, els juvenils de Txetxu Velasco, força entonats a totes les facetes de joc, tant ofensives com defensives, i com sempre amb un Barrufet força encertat a la porta, no van donar cap opció al Tarragona al que van vencer per un clar 36-19. Finalment, els infantils tot i fer un bon partit i estar a punt de treure un resultat positiu de la seva visita al Poblenou van tornar cap a la Terra Ferma amb derrota per la mínima 21-20

 

 

Captura de pantalla 2015-10-19 a la(s) 11.15.10

Clicka aquí per veure el video del penal