Un Handbol Pardinyes força motivat rep la visita del Palautordera

 

Aquest dissabte (20.30 hores) tornarà al municipal de Pardinyes l’handbol de “Primera” amb motiu de la disputa d’un nou encontre de l’Handbol Lleida Pardinyes a la Primera Estatal. En aquesta ocasió, els groc-i-negres s’enfrontaran a un dels històrics de la categoria, l’Handbol Palautordera Salicru

Tot i les tres derrotes consecutives encaixades per l’Handbol Lleida Pardinyes en aquest inici de temporada, la moral del conjunt lleidatà continua intacta, tanmateix com el seu convenciment de realitzar un bon paper en aquesta complicada, però summament atractiva categoria.

El conjunt de Txema del Rosal ha redoblat el treball durant aquesta setmana, realitzant entre altres entrenaments, alguna sessió específica de llançament per tal d’afrontar amb les majors garanties el partit que jugaran aquest dissabte 17 a les (20.30 hores) davant l’Handbol Palautordera Salicru; sens dubte, un dels “cocos” de la categoria i clar aspirant a ocupar els llocs més alts de la classificació.

El conjunt de Palautordera arriba a Lleida amb dos victòries en tres partits, la darrera a casa davant el Sant Esteve per 23-22, mentre que l’Handbol Lleida Pardinyes, tot i millorar partit rere partit, encara no coneix la victòria.

Els components del conjunt lleidatà han fet una crida a l’afició per què ompli el pavelló de Pardinyes i els hi doni aquella empenta que en ocasions necessita l’equip quan les coses es compliquen.

El Sènior B buscarà sumar els dos punts en joc al municipal davant el segon classificat

De manera prèvia (18.00) a aquest partit, el sènior B buscarà la seva segona victòria a la lliga, malgrat que no hi tindrà gens fàcil ja que rebrà la visita del Cerdanyola, colíder de la categoria amb el Martorell.

La formació entrenada per Pere Martínez recupera per aquest enfrontament al seu central Ion Zubieta, però suma la baixa de Aleix Baena, degut a un trencament en un dit la passada jornada.

Els juvenils de Txetxu Velasco, que volen fer del municipal el seu fortí, obriran aquesta gran tarda d’handbol rebent la visita del Tarragona. Pel matí, i també al Municipal, l’equip cadet tractarà davant l’Odena d’aconseguir una nova victòria i continuar d’aquesta manera als llocs capdavanters de la classificació.

En aquesta jornada, el sènior femení serà l´únic equip que jugarà fora de la Terra Ferma. Les “Leones”, que es desplacen a casa del Vilamajor, de la mateixa manera que el sènior A masculí buscaran sumar els primers punts de la temporada.

Handbol Lleida Pardinyes