L’equip millora, però la victòria encara no arriba

Captura de pantalla 2015-10-13 a la(s) 09.37.22El conjunt entrenat per Txema del Rosal i Ivan Aguila va millora sustancialment al seu joc, tant en atac com en defensa i li vi posar durant bona part de l’encontre  les coses molt complicades al Sant Cugat; malgrat aquesta milloria el conjunt lleidatà  no va veure recompensat el seu esforç obtenint algun dels punts en joc a la pista del conjunt barceloní.

L’encontre va tornar a ser un partit intens i lluitat. La primera part va ser molt igualada amb tots dos equips molt encertats en atac, sobretot el llançament exterior de Calvera pel bàndol local i, Amiano i Sanjuan pels de Pardinyes. Es va arribar a la mitja part amb un empat a 12.

A la represa els de Sant Cugat van aconseguir un parcial de 4-0 de sortida gràcies a les imprecisions dels groc-i-negres. Els de Pardinyes van reaccionar amb un gran esforç defensiu amb 2 jugadors menys a pista per ficar-se 27-25 a falta de 9 minuts, però no va ser suficient per donar la volta al partit, que va acabar amb 4 gols seguits de contraatac de Jordan per trencar el partit de forma definitiva 34-27.