L’Handbol Lleida Pardinyes es desplaça a Sant Cugat amb la idea d’aconseguir els seus primers punts en aquesta temporada…

Aquest cap de setmana, l’Handbol Lleida Pardinyes afronta el tercer partit de la temporada en el seu nou periple per la 1ª Estatal amb l’objectiu d’aconseguir algun punt a la complicada pista del Sant Cugat, un dels equips més fort de la categoria, tot i el seu mal inici de campanya.

Difícil empresa pers als de Pardinyes, però no impossible, la d’aconseguir rascar algun punt a casa del Sant Cugat, que tot i no tenir cap punt al seu caseller és un dels equips més forts de la categoria i cridat a ocupar els primers llocs de la taula classificatòria.

Els jugadors de Txema del Rosal s’enfrontaran a un rival ferit i amb ganes de treure’s de sobre l’espineta que tenen clavada per les dues derrotes encaixades, per tan sols un gol, als dos primers partits de Lliga. Cal destacar també, que el conjunt barceloní compta a les seves files amb el màxim artiller de la categoria a la passada campanya. Malgrat la dificultat de l’encontre i la potencialitat del rival, els lleidatans encaren aquest partit amb optimisme, però sabedors de que qualsevol petita errada es paga molta cara i que cal intensificar de manera superlativa la pressió i tensió en defensa i l’efectivitat en atac.

Els lleidatans presentaran en aquest partit un bloc pràcticament clavat al del passat cap de setmana, tret de la baixa, per motius laborals, de l‘extrem Abel Hervàs. El partit es disputarà aquest diumenge a les 12.30 hores  a Sant Cugat.

Tarda d’handbol al Municipal.

Al marge d’aquest partit fora de casa i el que jugaran els juvenils, també el diumenge a Barcelona contra l’Handbol Manyanet, la resta de l’activitat dels groc-i-negres es durà a terme al Municipal de Pardinyes el dissabte 10 d’octubre.

El petits de la casa obriran la tarda d’handbol (17.00) hores rebent la visita de l’AE Aula, en el que serà el debut del nostre “gran” equip –per qualitat i quantitat de jugadors- infantil en la categoria (la lliga va començar el passat cap de setmana, però al nostre conjunt li va tocar jornada de descans).

Poc després, a les 18.30 hores arribarà el torn per al nostre sènior de Tercera Preferent, que jugarà contra el Sant Esteve de Palautordera un partit força atractiu i intens, però que esperem sigui una mica menys dur que el disputat el passat cap de setmana contra el Terrassa, que es va saldar amb una clara derrota i la lesió de dos dels seus jugadors claus, l’extrem Victor Martin i el central Ion Zubieta.

A les 20.00 hores les “Lleones” esdevindran les protagonistes a la pista. El conjunt entrenat per Jordi Morlans ha preparat amb moltes ganes aquest encontre, ja que entre les jugadores hi ha ganes de demostrar que són un equip amb garra i coratge i que les derrotes encaixades als dos primers partits de lliga tan sols són conseqüència dels nervis inicials del canvi de competició i una mica de falta de ritme de joc, normal a començaments de temporada.

Per aquest encontre contra l’Handbol Sant Vicenç la formació  lleidatana comptarà amb la incorporació de Judit Gómez, el nou fitxatge de l’Handbol Lleida Pardinyes femení de Lliga Catalana.