Els nervis i la manca d’experiència passen factura al Pardinyes al seu debut a 1ª Nacional

El passat dissabte el Club Handbol Lleida Pardinyes va començar la seva singladura a Primera Nacional debutant en la categoria a casa del CH Gavà. Un difícil repte per als lleidatans, que malgrat realitzar una gran primera part, que va acabar amb empat a 9, van veure com a la represa, els jugadors locals van imposar la seva experiència i major coneixement de la categoria a l’aprofitar les errades i els nervis del debut dels lleidatans a la Primera Nacional, per acabar guanyant per un clar 30-20

Tot i la derrota, cal destacar les bones maneres dels jugadors entrenats per Txema del Rosal, especialment a la primera part on van practicar una defensa brillant, i un Xavi Bosch a la porteria espectacular, que els hi va permetre arribar al descans amb un esperançador empat a 9.

A la segona part, el jugadors locals van imposar la seva experiència i van aprofitar amb gran encert els nervis dels lleidatans, que els hi van passar factura, especialment en aspectes ofensius. El Gavà es va mostrar molt intens augment la seva velocitat en la sortida del contraatac, que sumat a dos llançaments consecutius al pal van provocar que s’obrís un escletxa de 5 gols al marcador que va minvar molt la moral lleidatana. Això ho va aprofitar el conjunt barceloní per trencar definitivament el partit arribant a la màxima diferencia de 10 gols a falta de 10 minuts per finalitzar el matx.

A partir d’aquest instant, els de la Terra Ferma es van treure tota la pressió de sobre i van tornar a competir aguantant la diferència fins al resultat final de 30 – 20. Malgrat la derrota, el conjunt groc-i-negre va demostrar que, llimant aquestes petites imperfeccions pot estar a l’alçada de qualsevol equip de la categoria.

Aquest proper dissabte 3 d’octubre, el Municipal de Pardinyes es vestirà de gala per a acollir la tornada a la Primera Nacional del l’Handbol Lleida Pardinyes, que rebrà la visita l’Handbol Mataró (18.00 hores)

Balonmano Primera Nacional Handbol Lleida Pardinyes