L’Handbol Lleida Pardinyes debuta a Primera Estatal a la pista del Gavà…

L’Handbol Lleida Pardinyes tornarà aquest dissabte 26 de setembre (19.15 hores) a la Primera Estatal debutant a la categoria davant el CH Gavà -Pavelló Municipal “Jaume Marc”-, un experimentat rival que la passada temporada va finalitzar a la zona mitjana de la categoría.

Després de setmanes d’intens treball, físic, tècnic i mental, el conjunt groc-i-negre ja ho té to a punt per a debutar aquest cap de setmana a la pista del CH Gavà i començar, d’aquesta manera, aquest complicat, però il·lusionant repte esportiu i organitzatiu de jugar a la Primera Estatal. Per afrontar aquesta nova temporada,  el conjunt entrenat per Txema del Rosal i Ivan Águila, com a segon entrenador, presenta una formació que manté el bloc competitiu de la passada campanya reforçat amb la incorporació de nous jugadors provinents d’altres formacions i de jugadors que la temporada passada formaven part dels equips sènior B i juvenil.

Com a principals novetats, cal destacar l’arribada de Martí Ruiz, un extrem esquerra que destaca per la seva qualitat de finalització des dels sis metres, provinent de l’Handbol Igualada. La primera línea es veurà reforçada amb dos nous jugadors: Sergi Pujol, lateral esquerra provinent de l’Handbol Agramunt, però format a l’Handbol Sant Quirze i que destaca per la seva força, sobretot en defensa. I de Joseba Amiano, també lateral esquerra provinent de l’Handbol Esplugues, que aportarà un gran potencial ofensiu amb el seu llançament exterior. A més, el conjunt groc-i-negre, reforçarà l’equip amb els jugadors del sènior B Rafa Maireles (pivot), Ruben Antequera (lateral esquerra) i el juvenil Ion Zubieta, en la posició de Central. Per contra, en aquesta primera fase de la Lliga els lleidatans veuran minvat en certa mida el seu potencial, especialment ofensiu, per culpa de les baixes per lesió dels jugadors de primera línea Eloi Vidal, Eduard Pifarré i Kellvin de León.

Handbol Lleida Pardinyes senior femení

Pel que fa a l’equip sènior femení, que enguany també afrontarà el nou repte de jugar a la màxima categoria de l’handbol femení català, debutarà aquest dissabte 26 de setembre a Lliga Catalana rebent la visita al municipal de Pardinyes (20.00 hores) de l’Handbol Gavà.

Les “Lleones”, entrenades per Jordi Morlans i Ricard Sabaté, esperen tenir un bon debut davant un conjunt que la temporada passada va finalitzar en tercera posició  a Lliga Catalana i van quedar a  tan sols dos punts de l’ascens a la Divisió de Plata. Tot i les dificultats d’aquest partit, l’equip lleidatà afronta amb confiança i il·lusió aquest encontre on espera comptar amb l’incondicional suport de la seva afició.