Aquest diumenge el primer equip de l’Handbol Lleida Pardinyes es presenta davant la seva afició…

A poc més d’una setmana per l’històric debut de l’Handbol Lleida Pardinyes a Primera Nacional, aquest diumenge el conjunt groc-i-negre es presentarà davant la seva incondicional afició disputant un partit amistós contra l’Handbol Manyanet al Municipal de Pardinyes a partir de les 12.30 hores. De manera prèvia, el sènior B es posarà a prova contra l’Agramunt.

Després d’unes setmanes d’intens treball físic, tècnic i de coordinació, el primer equip de l’Handbol Lleida Pardinyes es presentarà aquest diumenge 20 de setembre davant la seva afició jugant un encontre amistós contra l’Handbol Manyanet, de la Lliga Antonio Lázaro (màxima categoria de l’handbol català). Aquesta serà l’última prova competitiva dels lleidatans abans del seu debut històric a 1ª Nacional, que tindrà lloc la propera setmana a la pista del Gavà, un dels equips, a priori, més forts de la categoria.

L’entitat groc-i-negra afronta amb gran il·lusió aquest nou repte, que comportarà grans canvis a l’estructura esportiva i organitzativa del club del barri de Pardinyes. El conjunt entrenat per Txema del Rosal e Ivan Águila, com a segon entrenador, presenta una formació que manté el bloc competitiu de la passada temporada reforçat amb l’incoporació de nous jugadors provinents d’altres formacions i de diferents jugadors que l’any passat van militar al sènior B i el juvenil

Com a principals novetats cal destacar l’arribada de Martí Ruiz, un extrem esquerra que destaca per la seva qualitat de finalització des del sis metres, provinent de l’Handbol Igualada. La primera línia es veurà reforçada amb dos nous jugadors: Sergi Pujol, lateral esquerra, provinent de l’Handbol Agramunt, però format al CH Sant Quirze i que destaca per la seva força, sobretot en defensa, i de Joseba Amiano, també lateral esquerra, provinent de l’Handbol Esplugues, que aportarà un gran potencial ofensiu amb el seu llançament exterior. A més, els groc-i-negres reforçaran la seva formació amb els jugadors del sènior B Rafa Maireles (pivot), Ruben Antequera (lateral esquerra) i el juvenil Ion Zubieta, en la posició de central.

En aquesta primera fase de la lliga, l’Handbol Lleida Pardinyes, no podrà comptar, de moment, amb alguns dels seus jugadors claus, especialment en facetes ofensives, com Kellvin de Leon, Eloi Vidal i Eduard Pifarre, que encara no s’han recuperat de les seves lesions.

De manera prèvia a la disputa d’aquest encontre contra el Manyanet, el sènior B jugarà un partit amistós contra l’Handbol Agramunt, també de Tercera Preferent Catalana -11.00 hores Municipal de Pardinyes-.

Tot i l’ascens de categoria, l’entrada per a tots els partits disputats al Municipal de Pardinyes continuaran sent gratuïta. En aquest sentit, per tal d’afrontar els nous canvis organitzatius i econòmics, l’entitat groc-i-negra està treballant de valent per incrementar la seva massa social – el carnet de soci té un cost de 30 €- i continua cercant nous esponsor i patrocinis per posar en marxa els diferents projectes esportius i formatius del club com la nova lliga escolar, el seu programa de formació tècnica de jugadors i entrenadors o el seu programa transversal de valors a l’esport.

Per la seva banda, l’equip sènior femení, que enguany també afrontarà el nou repte de jugar a la màxima categoria de l’handbol femení català, disputarà el seu primer test competitiu de la temporada participant al torneig de pretemporada organitzat pel Club Handbol Montbui. Les “Lleones”, entrenades per Jordi Morlans i Ricard Sabaté, jugaran aquesta competició aquest dissabte 19 de setembre al pavelló de Montaqua de Stª Margarida de Montbui.

Finalment, el conjunt cadet es desplaçarà el dissabte fins a terres barcelonines per a disputar un partit amistós contra el CH Sant Quirze.