L’escola CAEM Handbol Lleida Pardinyes entra en escena…

Aquest dimarts dia 15 de setembre comencen els entrenaments de l’escola CAEM Handbol Lleida Pardinyes. Poc a poc tots els nostres equips comencen a treballar i a preparar la pretemporada i aquest dimarts a les 18 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes, arriba el torn per als més petits del nostre Club (benjamins i alevins).
Els que repetiu de la temporada passada i tots aquells que vulgueu provar aquest gran esport, poseu-vos la roba de feina (roba esportiva i sabatilles per poder accedir a la pista) i veniu a jugar i aprendre. Ho passareu molt bé i fareu amistats tot practicant l’handbol.
Si sou nous i us incorporeu aquest any, demaneu per la Rocio que es la persona encarregada de coordinar l’Escola CAEM d’Handbol del Lleida Pardinyes.

Logo-Ca-Em.