L’Handbol Lleida Pardinyes prepara amb intensitat la propera temporada…

Des del passat dilluns, els equips sènior femení i masculins de l’Handbol Lleida Pardinyes estan treballant, a les instal·lacions del Camp Escolar, sota les directrius del preparador físic de l’entitat groc-i-negra, Dani Colell, i Txema del Rosal, director tècnic i esportiu, a més de la resta del cos tècnic d’aquests equips,  amb força intensitat de cara a arribar en unes condicions òptimes a l’inici d’aquesta nova campanya de lliga, que es presenta d’allò més interessant.
En aquestes primeres jornades, el treball físic i de prevenció de possibles lessions està tenint un especial protagonisme a les sessions d’entrenament de pretemporada, dutes a terme a les instal·lacions del Camp Escolar, que es perllongaran fins a aquest divendres. A partir del dilluns de la setmana vinent,  els entrenaments, tant físics com de caràcter tècnic i amb pilota, es duran a terme al pavelló municipal de Pardinyes, espai habitual de treball i joc de l’Handbol Lleida, ja amb tots els equips del club, que enguany presentarà formacions en categories benjamí-aleví, infantil, cadet, juvenil, sènior masculí (2 equips) i el sènior femení, que militarà a la màxima categoria de l’hanbdol femení català.
Tot i que encara és molt d’hora per parlar de les possibilitats que tindrà a Primera Nacional –categoria recentment assolida- l’equip entrenat per Txema del Rosal, les sensacions prèvies són molt positives i l’equip afronta aquesta gran experiència, per la qual estava lluitant des de fa més de deu anys, amb força optimisme, responsabilitat i convençuts de poder fer un paper digne a la categoria.
El primer equip groc-i-negre es presentarà davant la seva afició el 19 de setembre disputant un encontre amistós davant l’Handbol Manyanet de Barcelona. A més d’aquest partit, de manera prèvia a l’inici de lliga, que tindrà lloc el 27 de setembre a la pista del Gavà, l’Handbol Lleida Pardinyes jugarà un triangular a Osca i un altre partit al municipal davant l’Igualada.
L’Handbol Lleida Pardinyes afrontarà el repte de jugar a la Primera Nacional mantenint el bloc de jugadors que van aconseguir l’ascens de categoria, reforçat amb jugadors del sènior B, a més de comptar amb la incorporació de tres, quatre jugadors provinents d’altres equips.

untitled