“Ajuda’ns a créixer” nova campanya de captació de socis de l’Handbol Lleida Pardinyes

Handbol Lleida socis 2015-2016Amb el lema “Ajuda’ns a créixer”, l’Handbol Lleida Pardinyes ha posat en marxa la campanya de captació de socis per a la temporada 2015-2016, on cal recordar que jugarà a 1ª Nacional amb el seu equip sènior masculí i a la màxima categoria de l’handbol català amb el seu equip femení. Com anys enrere, el cost per ser soci serà, gairebé simbòlic, ja que s’ha fixat en 30 € i bona part de la recaptació obtinguda anirà destinada al foment de l’handbol i a donar suport a jugadors amb dificultats econòmiques, d’integració…

La pujada del primer equip de l’Handbol Lleida Pardinyes a 1ª Nacional i de l’equip femení a Lliga Catalana, a més de la planificació d’un gran nombre de nous projectes vinculats amb la difusió de l’handbol a Lleida i la potenciació dels valors a l’esport, a més de la semi professionalització del club, estan fent d’aquest estiu uns dies especialment intensos per als responsables del cos tècnic i directiu de l’entitat groc-i-negra, que a poc més de 15 dies per al inici dels primers entrenaments de pretemporada, llança la seva campanya de captació d’associats per a la present temporada.

Donat que l’entrada a tots els partits del club serà gratuïta, inclosos els que disputarà el primer equip de l’Handbol Lleida Pardinyes, el principal objectiu del club és comptar amb una massa social i de suport amplia i generar nous recursos per a ajudar a posar en marxa els seus programes de potenciació de l’handbol al conjunt de Lleida i ajudar a jugadors o possibles jugadors amb dificultats per fer front a la quota d’inscripció.

Totes els interessats en donar suport a aquest projecte esportiu ho poden fer al preu de 30 €; a més, tothom que es doni d’alta com a soci del club rebrà com a regal un “buff” personalitzat de l’Handbol Lleida Pardinyes. A més, des de l’entitat groc-i-negra s’està treballant amb les empreses i establiments col·laboradors del club –una opció oberta a tothom que estigui interessat- per oferir els seus productes i serveis en condicions preferents als associats.

Per a realitzar l’alta com a soci s’han articulat diferents opcions com sol·licitar-ho a través del seu correu electrònic club@handbolpardinyes.com o bé mitjançant el seu web www.handbolpardinyes.com i els dies de partit, de manera presencial, al pavelló municipal de Pardinyes.

Fitxa alta soci temporada 2015-16