L’Handbol Lleida Pardinyes sènior femení ja prepara l’equip de Lliga Catalana

El Club Handbol Lleida Pardinyes sènior femení continua agafant forma, una vegada complert l’objectiu de renovar gairebé a totes les jugadores que tant bé van competir la passada campanya.

A més l’equip dirigit per Jordi Morlans i Ricard Sabaté ha decidit incorporar al quadre tècnic a la Navidad Montañez, després que la capitana del primer equip femení de l’Handbol Lleida Pardinyes hagi decidit deixar de jugar per culpa d’una greu lesió de genoll que va patir la temporada passada.

El club lleidatà vol assegurar el futur de l’equip incorporant talent i joventut de cara al repte que representa haver ascendit a la Lliga Catalana, la màxima categoria autonòmica, i ja ha donat el primer pas tancat el fitxatge dues prometedores jugadores com son la Meri Pérez i la Aina Llobet, provinents de l’Associació Lleidatana d’Handbol i el CEACA Tàrrega respectivament.