Dos noves incorporacions a la plantilla de l’Handbol Lleida Pardinyes

L’Handbol Lleida Pardinyes continua reforçant la plantilla de l’equip sènior masculí de Primera Nacional de cara a la propera temporada amb dos nous jugadors, un lateral i un porter.
El lateral escollit es el Sergi Pujol, de 21 anys d’edat i que actualment cursa els estudis d’Educació Física a Lleida i estava jugant a l’Handbol Agramunt.
Es tracta d’un lateral dretà format al CH Sant Quirze, fa 1,83 d’alçada i destaca per la seva força. L’entrenador Txema del Rosal destaca que “és un molt bon defensor, i pot ajudar molt a l’equip, ja que en la nova categoria un dels nostres objectius principals és ser molt més intensos en defensa”.
L’altre jugador és una inversió a més llarg termini, ja que per la seva edat, 18 anys, te encara molta projecció. Es tracta del porter de la Selecció d’Andorra en Kevin Cañadas, i que de sortida ocuparà fitxa al equip sènior B, perquè vagi agafant experiència.
Per últim el júnior Ion Zubieta , que ja va debutar amb el primer equip la passada temporada, és l’escollit pel quadre tècnic per complementar la primera línia de l’equip, tot i que serà una peça important al centre de l’atac del sènior B.

Kevin Cañadas