Joseba Amiano, primer reforç de l’Handbol Lleida Pardinyes

 

El jove jugador basc Joseba Amiano es converteix en el primer reforç de l’equip sènior de Primera Nacional del Club Handbol Lleida Pardinyes per la propera temporada.
Es tracta d’un lateral esquerra de 1’92 metres d’alçada que destaca pel seu llançament exterior que ha de venir a enfortir la primera línia lleidatana, molt tocada per la lesió de genoll de l’Eduard Pifarré a final de temporada i que l’ha obligat a passar pel quiròfan aquest estiu.
Joseba Amiano, que estudiarà el doble grau de ciències de l’activitat física i fisioteràpia a Lleida, s’ha format entre les categories inferiors del Egia Eskubaloia i el Tolosa Eskubaloia, i tot i la seva joventut, només te 19 anys, la temporada passada va jugar a l’Handbol Esplugues a de Primera Estatal, categoria en la que s’estrenarà la pròxima campanya l’equip lleidatà.
L’entrenador lleidatà Txema del Rosal creu que “ la incorporació del Joseba és una molt bona noticia, ja que tot i hagi renovat pràcticament tota la plantilla de l’any anterior i pugem a un parell de jugadors de l’equip sènior B, la nova competició és presenta il·lusionant però molt llarga i dura, per la qual cosa necessitarem encara alguna alta més abans de començar la lliga.” I sobre el nou fitxatge destaca que “des de l’Esplugues ens han passat molt bons informes sobre ell. Estic segur que s’adaptarà molt ràpid a l’equip perquè destaca per ser un jugador d’equip, molt disciplinat i treballador. Que te una gran projecció i que encara estar per explotar a la categoria”.