CAEM, assessorament empresarial, nou col•laborador de l’Handbol Lleida Pardinyes

L’Handbol Lleida Pardinyes d’acord amb el seu procés de reforçament de les seves estructures, seccions i semi professionalització de l’entitat ha començat, entre altres aspectes, ha treballar en la recerca de nous col·laboradors per a la propera campanya com l’empresa CAEM, que es convertirà en l’sponsor oficial de l’escola d’handbol del club groc-i-negre.
La passada setmana es va rubricar l’acord de col·laboració entre l’Handbol Lleida Pardinyes i l’empresa especialitzada en assessorament empresarial, gestoria, administració de finques etc. CAEM, ubicada al barri de Pardinyes. CAEM, que ja va començar a treballar amb el club lleidatà la passada temporada, reforçarà ara els seus vincles amb el club al convertir-se en l’esponsor oficial de l’escola d’handbol del Pardinyes, que la propera temporada incorporarà un equip benjamí al seu esquema, a més de treballar en la promoció de l’handbol per diferents escoles.
A més, d’aquest significatiu suport a l’handbol de base, CAEM, centre d’assessorament empresarial, esdevindrà l’empresa que assessorarà al club lleidatà i s’encarregarà de la tramitació de totes les gestions que l’Handbol Pardinyes tingui que realitzar amb la Seguretat Social, Hisenda, etc. derivades del nous requisits –laborals, fiscal, etc…- exigits per les diferents administracions als clubs esportius, associacions… contribuint, d’aquesta manera, a consolidar l’aposta de l’entitat de Pardinyes en favor de la “professionalització” de la seva gestió administrativa i esportiva.