Noves incorporacions per continuar creixent

Aquesta setmana hem sumat al nostre projecte sènior femení, desenvolupat conjuntament amb l’Associació Lleidatana d’Handbol, la incorporació de dos noves jugadores per ajudar-nos a assolir els nostres objectius esportius.

Per una banda, comptem amb la incorporació de la jugadora internacional xilena de 20 anys, Sofía Gómez, que jugarà, en primera instància, en la posició de 1ª línia al nostre equip Novadmin Lleida Pardinyes de Primera Catalana, que aquest proper cap de setmana tenen per davant un doble enfrontament.

Per altra banda, incorporem a la jugadora de la Rioja Marta Villoslada, per ajudar al nostre equip de Lliga Catalana (que aquest cap de setmana finalitzarà la primera fase assolint la primera posició del grup) en una posició estratègica com és la porteria. Marta Villoslada, tot i la seva joventut, 22 anys, té una llarga i contrastada experiència cobrint la porteria de diferents equips de categoria estatal.