Definida la fase pel títol de Lliga Catalana Sènior femení i Masculí

El nostre equip, que va acabar en primera posició en la primera fase, debutarà en la lluita pel títol i les places d’ascens a categoria estatal aquest dissabte enfrontant-se amb un vell conegunt i complicat rival com és el CH Ascó

Aquest cap de setmana ha finalitzat la primera fase de la Lliga Catalana Sènior Femenina i Sènior Masculina “Antonio Lázaro”, i ja està definida els sis equips, de cadascuna de les categories, que lluitaran pel títol de la competició i per la Fase d’Ascens a la categoria estatal.

En categoria femenina, del grup A, els tres equips classificats han estat l’Associació Lleidatana&Club Handbol Lleida Pardinyes, el Club Handbol Ascó i el Volvo Ronda 15 Handbol Cooperativa Sant Boi. Mentre que, el grup B, els conjunts que han ocupat els tres primers lloc han estat, la Fundació Handbol Sant Vicenç B, el CH Palautordera Salicru i l’Handbol Ribes.

Pel que fa a la categoria masculina, del grup A, s’han classificat la Fundació Handbol Sant Vicenç, la UEH Calella i el KH-7 BM Granollers C. Del grup B, per la seva part, els tres classificats a la Fase pel Títol han estat el CE La Salle Bonanova, el Volvo Ronda 15 Handbol Cooperativa Sant Boi i el CH Vilamajor.

La competició començarà aquest proper cap de setmana, i finalitzarà el 10 d’abril, i després del sorteig realitzat ahir, dilluns, al matí, els equips començaran aquesta fase amb els següents números de sorteig:

Lliga Catalana Sènior Femenina – Fase pel Títol (calendari)

1.- Volvo Ronda 15 Handbol Cooperativa Sant Boi

2.- Associació Lleidatana

3.- CH Palautordera Salicru

4.- Handbol Ribes

5.- Fundació Handbol Sant Vicenç B

6.- CH Ascó

Lliga Catalana Sènior Masculina “Antonio Lázaro” – Fase pel Títol (calendari)

1.- CH Vilamajor

2.- Volvo Ronda 15 Handbol Cooperativa Sant Boi

3.- Fundació Handbol Sant Vicenç

4.- CE La Salle Bonanova

5.- KH-7 BM Granollers C

6.- UEH Calella A

Foto portada: Daniel Graell