Dinar de final de temporada 2014-2015 del Club Handbol Lleida Pardinyes

Després d’uns intensos mesos de treball, l’Handbol Lleida Pardinyes va tancar aquest diumenge passat la temporada 2014-2015, amb la celebració multitudinària d’un dinar de germanor, que va comptar amb la participació de prop de 150 persones a les instal·lacions del Club de Tir amb Arc de Pardinyes, als quals els volem agrair la seva col·laboració per deixar-nos les seves instal·lacions.
Un gran dia de festa, de bon ambient, de companyerisme, d’equip…, que com cada any, un dels moments més esperats del sia va ser el lliurament dels premis “Groc i Negre” als jugadors més destacats de cada equip durant la temporada, així com el sorteig de diferents regals dels nostres patrocinadors i col·laboradors entre els assistents.
Si voleu veure fotos, cliqueu aquí:
Ramon Arbequí
Joan Vallverdú
Amunt Pardinyes !!!