En el partit contra la Covid-19 ens cal la “millor defensa”

Aquest partit contra la COVID-19 està tenint moltes prorrògues; estem cansats, a vegades ens donen ganes d’abaixar els braços; però, com esportistes i competitius que som ens cal fer un darrer esforç per superar aquest complicat partit, que segur guanyarem.

Som equip, comptem amb la força i el compromís per superar qualsevol dificultat. A més, tenim disciplina i sabem per experiència que per jugar bé i guanyar cal respectar les normes. Per això, demanem un darrer esforç a tota la gran família groc i negra (jugadors i jugadores, mares, pares, familiars, amics i amigues, saludats…).

Recordeu i aplique els principis bàsics en la lluita contra la Covid-19, sols cal seguir el sistema de joc que venim aplicant aquestes “dues darreres temporades”

  • En tot moment, mascareta ben posada, tret dels jugadores i jugadors a l’hora de l’entrenament i del partit (fins i tot, quan no ens toca jugar a pista i ho fem des de la banqueta tanqueta)
  • Als vestuaris sempre ens agrada parlar, comentar la jugada; ho fem; però amb la mascareta ben posada. A la dutxa no cal, és clar
  • Us volem, us necessitem a tots i totes. Malgrat això, si presenteu símptomes, per la vostra seguretat i tranquil·litat i la de tothom, “desconvocats”. Cal quedar-se a casa
  • Atenció, si doneu positiu, aviseu-nos i feu-nos arribar el document acreditatiu.

Gràcies a tots i a totes. Sou fantàstics