Aquest dissabte torna la Copa Valors

L’espera s’ha fet llarga. Molts nens i nenes tenen ganes de gaudir d’una jornada de sana i divertida competició i, per fi, aquest dissabte els més petits podran tornar a retrobar-se al Pavelló Municipal de Pardinyes per gaudir de l’handbol, de l’esport amb valors, de la companyonia, del retrobament.

Planificació provisional de partits

A partir de les 10.00 hores del dissabte l’alegria de l’handbol escolar tornarà al pavelló amb la participació de jugadors i jugadores dels equips d’Alcarràs, Acle de Guissona, escoles La Mitjana, Riu Segre, El Carme, Escola Balafia i Club Handbol Pardinyes de les categories Aleví, benjamí i prebenjamí, totes els partits seran mixtes en aquesta competició impulsada pel Consell Esportiu del Segrià amb la col·laboració del Club Handbol Lleida Pardinyes

Som #esportambvalors