L’escola d’handbol recupera el ritme formatiu

L’arribada del Covid-19 al final de la temporada 19-20 i durant tota la temporada 2020-21 va suposar per al Club Handbol Pardinyes, i per a molts altres clubs de la nostra demarcació, una veritable garrotada per a la nostra activitat en tots els aspectes.

En aquest sentit, l’activitat duta a terme a l’Escola d’Handbol es va veure especialment afectada, tant de manera interna -per sort vam poder recuperar l’activitat en el decurs de la temporada passada- com, especialment externa; ja que ens va obligar a aturar tota la formació d’handbol escolar realitzada en més d’una desena de col·legis de Lleida.

Per sort, a poc a poc , el treball dut a terme des de l’Escola d’Handbol va recuperant la seva normalitat. Al si del club ja funciona a ple rendiment des de fa setmanes, però també a diferents centres docents. Com a mostra, l’inici de les activitats a l’Escola d’Handbol a Alcoletge. Tot un plaer i una gran alegria veure a tota la canalla participar intensament de les activitats proposades.

Anims, ens en sortirem

Si voleu que els vostres fills i filles probin l’handbol al Club Handbol Pardinyes estarem encantats de comptar amb vosaltres.