Pardinyes celebra el 14 de juny la 3ª pedalada popular amb motiu de la Festa del Riu

El diumenge 14 de juny tindrà lloc la 3ª edició de la Pedalada popular de Pardinyes amb motiu de la Festa del Riu que organitzen conjuntament Lleida Ambiental i l’Organització de Veïns de Pardinyes (ORVEPARD).  Com cada any, la pedalada  té un caràcter lúdic i familiar, no competitiu, i té una finalitat solidària ja que els diners recaptats per a inscriure’s a la prova (2€ per participant) es destinaran íntegrament a la campanya de “Beques menjador” de la Fundació Barri de Pardinyes.
La prova s’iniciarà a les 10 h a l’Avinguda Pearson, davant del camp de fútbol, i comptarà amb 2 circuits, un de 5 km destinat al més petits pel parc de la Mitjana, i un altre de 15 km que també vorejarà la canalització del riu Segre per les partides Copa d’Or i Sot de Fontanet. El recorregut finalitzarà a les comportes on continuarà la Festa del Riu amb una sèrie d’activitats destinades a tots els públics i on es procedirà al sorteig d’una bicicleta i altres obsequis entre els participants. Els ciclistes inscrits a la pedalada també rebran una bossa d’avituallament per part de l’organització.
La pedalada està organitzada per Orvepard, l’Associació de Comerciants i Industrials de Pardinyes (ACIP) i Cicles Fransi, i compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Lleida, Plusfresc, Afrucat, Gimnàs Trèvol i Tallers Rodi. També hi col·laboren la Diputació de Lleida, la Fundació Barri de Pardinyes, els IES Lladonosa i Joan Oró, l’autoescola Sanjuan, el BTT Lleida i Proradio i TV Pardinyes.
 Els 2€ de la inscripció es destinen íntegrament a la campanya de “Beques menjador” de la Fundació Barri de Pardinyes
ANIMEU-VOS I VENIU A GAUDIR DE LA 3ª PEDALADA POPULAR DE PARDINYES!!!