Energia Nufri, nou col·laborador del Club Handbol Lleida Pardinyes

Bones notícies per a tota la familia groc i negra amb motiu del conveni de col·laboració establert entre Nufri Energia i el Club Handbol Lleida Pardinyes, que beneficiarà tant a la nostra entitat com als socis i sòcies del Club que contractin la llum i/o el gas amb aquesta empresa lleidatana, ja que ho podran fer en unes condicions preferents.

En aquests temps tan “foscos”, que bé que senta aquesta injecció d’energia. Més llum, més gas per al nostre projecte, més energia sostenible i de proximitat.

El nostre més sincer agraïment per a l’empresa lleidatana Nufri Energia que, malgrat les dificultats i restriccions derivades de la COVID-19, ha decidit incorporar-se al grup de patrocinadors oficials de la nostra entitat.

Seguim sumant, seguim creixent. Sens dubte, en aquests moments de pandèmia, tan complicats per a tothom, notícies com aquestes ens donen forces renovades per continuar endavant i són una nova demostració de l’èxit del nostre projecte basat en l’esport amb valors.

Al marge del propi benefici que aquest conveni de patrocini aportarà al club i, per extensió, al conjunt de jugadores i jugadors, tots els socis i sòcies us podreu beneficiar d’una manera directa d’aquest acord, ja que Nufri Energia us ofereix a  tots i totes els interessats uns descomptes exclusius i únics a l’hora de contractar la llum i/o el gas amb ells.

En el document annex teniu tota la informació i codis d’accés –específics per a les famílies sòcies del Club Handbol Lleida Pardinyes- per valorar l’opció i/o realitzar el canvi de contracte de la llum i/o gas des de la vostra companyia actual a Nufri Energia. És molt fàcil i ràpid.

Animeu-vos, quants més serem més riurem. A més de contractar l’energia amb una empresa sostenible i de proximitat amb un significatiu estalvi per a les vostres butxaques, les vostres contractacions ajudaran a consolidar i millorar el nostre acord de col·laboració per a properes temporades.

Som-hi! Apostem per Nufri Energia, l’energia fruit de la nostra terra

Més informació alta llum i gas Nufri Energia i codis d’accés