Tornem als entrenaments després de l’aturada per la COVID-19

Aquesta setmana, després de molts dies d’entrenaments virtuals o fora de les nostres pistes a causa de les restriccions derivades de la COVID-19 retornem, de manera paulatina i d’acord amb l’estricte compliment de totes les mesures de seguretat, control i prevenció derivades d’aquesta malaida pandèmia, als entrenaments presencials als diferents pavellons d’entrenament.

Els jugadors i jugadores de totes les nostres categories s’estan incorporant amb molta il·lusió i ganes al treball. Una gran notícia que ens dona esperança i ganes de seguir treballant al nostre projecte basat a l’esport amb valors.

Volem agrair d’una manera força especial la paciència i l’esforç de tots i totes els integrants dels diferents equips, així com el treball continuat de tot l’equip tècnic, així com a totes les famílies que forman part del nostre projecte.

Desitgem que sigui un primer pas per poder practicar el nostre esport, perquè l’esport som part de la solució. Ara, a veure si podem tornar a competir.

Som-hi. Som esport amb valors, som handbol