No ha estat possible… Adéu al Top-4.

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENÍ
(Segona Fase)

 

Club Handbol Cardedeu:        35
Handbol Lleida Pardinyes:     20

 

Les noies de l’Handbol Lleida Pardinyes van dir adéu al Top-4 després d’encadenar una dura derrota a casa del Cardedeu on van influir molts factors: partit fora de casa, nervis, molta pressió i com no! Un arbitratge dur, molt dur, massa dur per un equip que no es mereixia això però l’esport i el seu entorn te aquestes coses.
Tot i l’esforç fet durant tota aquesta Segona Fase no ha pogut ser, les jugadores lleidatanes s’han quedat a les portes de poder disputar la Fase d’Ascens a Lliga Catalana quedant empatades a punts (triple empat) amb el “golaveratge” en contra.
El partit va començar amb defenses molt dures on aviat les lleidatanes van començar ser penalitzades amb amonestacions i penals en contra mentre que a l’altra àrea no passava mai res; tot i això el Cardedeu no podia agafar rendes superiors a dos gols i el Pardinyes estava dins el partit però, a mida que passaven els minuts, la pressió i les decisions dubtoses dels col·legiats, permetien que les locals s’anessin en el marcador.
A la represa de la segona part el Pardinyes va canviar la seva defensa i va sortir a per totes però no va poder ser, les locals cada vegada més fortes anaven agafant rendes que a mida que passaven el minuts es feia impossible d’igualar. Exclusions i penals en contra van deixar el partit definit i les lleidatanes, sense poder fer res, van baixar el braços i el Cardedeu va aconseguir un resultat ampli. Massa càstig pel que es va veure a la canxa.
Tot i no poder ser, la temporada de les “lleones” ha estat excel·lent en el seu primer any de naixement i segur que d’ara endavant ens donaran més alegries i aconseguiran fites importants.