Club Handbol Lleida Pardinyes, la força de l’esport amb valors, video presentació de la temporada 2020-21

Vivim temps complicats, grisos… però a l’Handbol Lleida Pardinyes volem que el nostre esperit, la nostra força, els nostres colors groc i negres aportin una mica de llum en aquests dies plens d’ombres.

Per aquesta raó, continuem treballant en el nostre dia a dia, amb més ganes que mai, per tractar de superar aquesta complicada situació derivada de la Covid-19. I ho fem sempre, sense abaixar els braços, analitzant bé la situació i planificant cada pas  a donar com si es tractés d’un nou entrenament, un nou partit… una gran final,  per afrontar el present i el futur més immediat amb nous reptes i propostes capaços d’il·lusionar i mantenir cohesionada a la gran família groc i negra.

Som esport i som valors, som equip i esforç col·lectiu, som conscients de la responsabilitat que tenim com a col·laboradors en la formació i creixement personal i esportiu de tots i totes les nostres jugadores i jugadors. Per això, i d’una manera molt especial quand el panorama és presenta més difícil, és necessari fer un esforç afegit per donar-los hi la millor resposta i eines per superar l’adversitat i fer-los més resilients.

Ho fem com sempre, amb el Sí per davant: sí podem, si volem, sí som capaços d’afrontar nous objectius i superar els obstacles si tots remem alhora i en la mateixa direcció. Per aquesta mateixa raó, en aquest any tan funest, hem volgut “regalar-vos” i animar-vos, com els darrers dos anys, amb una presentació de temporada dels nostres equips com cal. No l’hem pogut fer a la pista, com ens hauria agradat, amb tots els nostres jugadors i jugadores, cos tècnic, auxiliars…, amb l’escalfor de les grades plenes de gent, però hem donat pas a la imaginació i hem decidit portar-vos la màgia de l’handbol, la il·lusió a casa vostra amb aquesta “singular” posada en escena, que esperem us agradi, mantingui viva la flama i us faci sentir orgullosos de formar part d’aquest petit club de barri, que traspua esport amb valors, sentiments; tantes i tantes coses que, a poc a poc, ens ajuden a fer-nos grans.

Amunt Club Handbol Lleida Pardinyes, som gent d’handbol.