El 17 de novembre, Assemblea General Ordinària

Com cada any, la Junta Directiva del Club Handbol Lleida Pardinyes convoca a tots els seus socis i sòcies a participar en l’Assemblea General Ordinària. Degut a les restriccions imposades per la Covid-19 la trobada d’enguany, que tindrà lloc el dimarts 17 de novembre a partir de les 20.00 hores, es durà a terme en format telemàtic, a través de la plataforma Zoom.

Malgrat les circumstàncies, una vegada més la Junta Directiva del Club us anima encoratjadament a participar activament en aquesta trobada que servirà per presentar el balanç econòmic i esportiu del Club Handbol Lleida Pardinyes de la temporada 2019-2020, la presentació dels pressupostos per a la present campanya, així com dels nostres projectes esportius i formatius, entre altres punts de l’ordre del dia.

Dades d’interès

  • Dia, 17 de novembre
  • 20.00 hores
  • Format telemàtic – plataforma Zoom

Quan procedeixi, el Club Handbol Pardinyes facilitarà l’enllaç d’accés a tots i totes els participants

Som esport, som valors. Us hi esperem