El Club Handbol Lleida Pardinyes premiat als Guardons de l’Esport 2020 pel seu projecte #EsportAmbValors

El treball, l’esforç i compromís del Club Handbol Lleida Pardinyes impulsant el programa #EsportsAmbValors ha estat reconegut per la Fundació Privada Catalana per l’Esport al concedir-li un dels 5 premis atorgats a la 4a edició dels Guardons de l’Esport 2020, convocats per la Fundació Catalana per a l’Esport. Concretament, l’entitat groc-i-negra ha rebut aquesta distinció en la categoria Foment i difusió dels hàbits i valors de l’esport.

L’handbol Lleidatà està d’enhorabona amb motiu de l’obtenció d’aquest significatiu guardó, atorgat per la Fundació Privada Catalana per a l’Esport, organitzadora de la 4a edició dels Guardons de l’Esport, en reconeixement a aquelles persones, entitats i projectes que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, gràcies a l’esport i/o l’activitat física treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat.

En concret, el Club Handbol Lleida Pardinyes, ha estat distingit pel seu projecte #EsportsAmbValors, aconseguint el premi en la categoria Foment i difusió dels hàbits i valors de l’esport, que valora l’impacte i originalitat d’aquelles iniciatives i projectes de promoció d’hàbits esportius en el conjunt de la nostra societat, especialment per a la formació de persones actives entre els col·lectius infantils i tercera edat, com a instrument essencial de millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes. L’edició d’enguany lliurarà premis en altres quatre categories més: Educació i esport de lleure, Esport Català al món, Igualtat d’oportunitats, patrocini i mecenatge.

La Comissió de Valoració dels Guardons, formada per representants de les empreses patrocinadores i de la Fundació Catalana per a l’Esport, es va reunir en sessió extraordinària el passat 8 d’octubre, on va determinar els guanyadors a les diferents categories. Una nova edició d’aquest premis que ha tornat a ser un èxit, tant pel que fa al gran número de projectes presentats, com pel seu gran nivell. Un fet que demostra la gran implicació de persones i entitats per transformar positivament la societat catalana a través de l’esport, així com I l’enorme qualitat i potencial del teixit esportiu català.

L’acte de lliurament d’aquests guardons tindrà lloc el dia 29 d’octubre a les 20 h. Malauradament, degut a les restriccions imposades per la Covid-19, es desenvoluparà de manera virtual sense assistents, es connectarà amb cadascuna de les entitats via zoom per fer l’entrega amb la presència del Secretari General de l’Esport, Sr. Gerard Figueras i el president de la Fundació Catalana per l’Esport, Sr. Pere Sust, l’acte serà presentat per en Pep Plaza.

Per al conjunt d’integrants del Club Handbol Lleida Pardinyes, aquest premi suposa una gran satisfacció i orgull ja que es una nova constatació i reconeixement de tot  l’esforç invertit per tirar endavant el projecte #EsportAmbValors, que pot ajudar a millorar l’aprenentatge a través de l’esport.

El projecte #EsportAmbValor, tret identitari del club des de fa unes temporades, és un programa multidisciplinari que pretén millorar la educació integral dels/les nostres esportistes a partir de tres vessants: dotar d’eines de millora formativa en gestió emocional i lideratge de grups als entrenadors/es; organitzar activitats amb els equips per reforçar el treball en valors com la cultura de l’esforç; i implicar a les famílies en diferents iniciatives per fer una societat millor i més justa.