“Sense respecte no hi ha esport”

Volem un esport sense cap tipus de violències, on imperi el respecte. Ajudeu-nos a transmetre el missatge, ens juguem molt

L’Handbol Lleida Pardinyes és una entitat esportiva que, dia rere dia, treballa per  oferir una formació esportiva i personal de qualitat, que promou i valora el talent dels nostres entrenadors/es i jugadors/es fomentant un entorn de pràctica segur, estimulant i positiu, que pivota al voltant d’una filosofia de treball, implementada pel propi club, basada en el concepte Esports Amb Valors.

En aquest sentit, creiem que cal treballar per eradicar la creixent manca de respecte i la violència que en moltes ocasions envolta a la pràctica esportiva i la competició.  Cada cap de setmana ens trobem amb notícies referents a agressions, insults, baralles, comportaments il·lícits produïdes en el decurs de les diferents competicions esportives, de qualsevol esport i categoria/edat. Cada vegada més, l’àmbit que envolta als jugadors i jugadores (familiars, amics…) és mostra menys respectuós i és més intrussiu amb el seu treball i el realitzat per les persones encarregades de la seva formació esportiva.

Per aquesta raó, donem un altre passet endavant gravant aquest vídeo, un punt “histriònic”, per mostrar d’una manera directa i molt visual l’absurd i negatiu d’aquestes actituds i comportaments.

Amb aquest vídeo volem aportar un petit granet de sorra en ares d’una pràctica esportiva respectuosa, sense violències de cap tipus. Si ens ajudeu a difondre aquest missatge tothom en sortirà guanyant. Juga amb nosaltres, aquesta si és una “aposta esportiva”.

Difon, comparteix, feu que aquest vídeo, i qualsevol altre iniciativa que fomenti l’esport amb valors, el respecte, la no violència, l’esport inclusiu, sigui viral. Et sumes al repte?

COMPARTEIX!!!