Victòria arrasant de les “lleones” de l’Handbol Lleida Pardinyes

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENÍ

(Segona Fase)

 

Handbol Lleida Pardinyes: 31
CE Tortosa: 24
S’esperava un interessantíssim partit entre dos rivals directes que aspiren a jugar el Top-4 per l’ascens a Lliga Catalana i d’aquest partit sortiria l’equip que ocuparà la primera plaça abans de disputar l’última jornada d’aquesta Segona Fase.
La primera part es va iniciar amb un Pardinyes nerviós pel que es jugava, amb una afició esplèndida que va fer que el pavelló s’omplís i vibrés  donant suport a les lleidatanes però, algunes imprecisions en atac i una defensa poc consistent feia que les noies del Pardinyes no poguessin tenir un clar control del partit. Les tortosines van començar molt fortes deixant clar que també volien la victòria. Poc a poc i a mida que avançaven els minuts, les jugadores locals es van posar dins del partit i aconseguien arribar al descans amb un 15-13 que no decidia res, tot el contrari, mostrava un partit molt obert i tota una segona part per decidir.
La represa de la segona part va ser fulminant per les lleidatanes que van sortir a per totes i amb molta seguretat, tranquil·litat i sobretot elaborant cada jugada d’atac acompanyat d’una bona defensa en bloc i amb basculacions molt encertades van permetre que al minut 40 agafessin entre 8 i 10 gols d’avantatge. El Tortosa va desaparèixer del partit i poc van poder fer davant un Pardinyes molt segur i esplèndid que va mostrar la seva millor cara exhibint un espectacular joc i una excel·lent defensa. El marcador final 31-24 ho diu tot, reflectant l’esforç, ritme i ganes d’un gran equip que en aquest primer any demostra que donarà molt a parlar d’aquí en endavant.
Ara queda el darrer esforç a la pista del Cardedeu que també lluita per poder passar i classificar-se, com les lleidatanes, pel Top-4. La victòria o l’empat donaria l’accés a l’Handbol Lleida Pardinyes al seu objectiu final: jugar el TOP-4.