Propera Jornada 17/18 de novembre

LLIGA CATALANA SÈNIOR FEMENÍ.
Diumenge dia 18 de novembre: Handbol Club Perelló vs Novadmin Lleida Pardinyes Negre a les 18’30 h. al Pavelló Municipal (c/ Sant Jordi, s/n) de El Perelló.
PRIMERA CATALANA SÈNIOR MASCULÍ.
Dissabte dia 17 de novembre: Handbol Lleida Pardinyes vs Handbol Esplugues “B” a les 20’45 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, 21) de Lleida.
PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENÍ.
Dissabte dia 17 de novembre: Handbol Sant Joan Despí “B” vs Novadmin Lleida Pardinyes Groc a les 20’30 h. al Poliesportiu Salvador Gimeno (c/ Major, 75) de Sant Joan Despí.
PRIMERA CATALANA JUVENIL MASCULÍ.
Dissabte dia 17 de novembre: La República del Fum Lleida Pardinyes vs Handbol Esplugues Groc a les 19’15 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, 21) de Lleida.
PRIMERA CATALANA CADET MASCULÍ.
Dissabte dia 17 de novembre: Handbol Lleida Pardinyes vs AEH Les Franqueses Negre a les 13 h. al Pavelló Municipal Juanjo Garra (c/ Camí de Marimunt, 48) de Lleida.
PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ.
Dissabte dia 17 de novembre: Handbol Lleida Pardinyes vs Handbol La Garriga a les 18 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, 21) de Lleida.
PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENÍ.
Diumenge dia 18 de novembre: Handbol Lleida Pardinyes vs AEH Les Franqueses a les 13’45 h. al Pavelló Municipal Juanjo Garra (c/ Camí de Marimunt, 48) de Lleida.