Novadmin i La República del Fum nous col·laboradors

La present temporada ha començat amb moltes novetats al nostre club, que un any més continua treballant en la seva aposta per continuar esdevenint el club d’handbol de referència a la demarcació de Lleida. Novetats a nivell esportiu, organitzatiu i també amb la incorporació decidida de nous col·laboradors per a la nostra entitat. En aquest sentit, destacar les recents incorporacions de l’empresa especialitzada en la assessorament jurídic i administració de finques Novadmin i el restaurant La República del Fum.

Novadmin Property Manegement, ha tancat un acord de col·laboració gràcies al qual es converteix en el nou patrocinador principal dels equips sènior femenins; mentre que La República del Fum ho serà del juvenil masculí.

Gràcies per la vostra inestimable col·laboració i suport

Ens ajudeu a crèixer?