Les “lleones” guanyen merescudament a Gavà

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENÍ

(Segona Fase)

 

Handbol Gavà “B”:                 25
Handbol Lleida Pardinyes:     29

Les noies de l’Handbol Lleida Pardinyes van endur-se la victòria després de viure un partit molt intens, amb moltes irregularitats arbitrals que en un principi van descol·locar les lleidatanes però aquest fet no les va fer perdre el nervis i amb molta paciència  van començar a fer el seu joc habitual.

El partit es va iniciar amb un clar domini de l’equip barceloní que, amb molta força i lluita, es van posar ràpidament amb un 5-1 al seu favor, deixant al Pardinyes descol·locat i no donava crèdit al que passava al partit. Va ser quant va començar a intensificar la defensa i a recuperar pilotes que, amb ràpids contraatacs, van igualar el partit mentres que la intensitat defensiva, amb gran ajudes entre elles, obligaven a que el Gavà fes llançaments des de l’extrem que les porteres lleidatanes aconseguien aturar. Així s’arribà al descans amb un 12-14 pel conjunt lleidatà demostrant el perquè son dalt de la classificació. Destacar que el conjunt local va fer 7 dels 12 gols de penal mentres que a les lleidatanes no els van xiular ni un. Penós els primers 30 minuts de la parella arbitral.

La segona part el Pardinyes va sortir molt concentrades i es van dedicar a fer el seu joc sense deixar que el Gavà tingués opcions a la sorpresa tot i que les lleidatanes van haver de fer un gran esforç per la quantitat de minuts que van haver de jugar amb inferioritat numèrica per les exclusions sofertes degut a les dures i dubtoses decisions arbitrals.

Finalment es va arribar amb un 25-29 que dona 2 punts més a les noies del Pardinyes que les permet continuar vives, malgrat tot, en la seva lluita per poder jugar el TOP-4.

El proper dissabte dia 23 a les 19’30 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes es disputarà un partit decisiu entre el Pardinyes i el Tortosa i qui guanyi serà líder en solitari a falta d’una jornada. Partit que les lleidatanes necessitaran el suport i recolzament de la seva afició per poder aconseguir la victòria i d’aquesta manera apropar-se una mica més al seu objectiu: l’ascens a Lliga Catalana.