PROPERA JORNADA 05/06 DE MAIG DE 2018

 

 

 

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ. LLIGA CATALANA.
TEMPORADA FINALITZADA.
SÈNIOR NEGRE FEMENÍ. COPA CATALANA.
Diumenge dia 06 de maig: OAR Gràcia Sabadell – Handbol Lleida Pardinyes Negre a les 19 h. al Pavelló OAR Gràcia (c/ Boccaccio, 62) de Sabadell.
SÈNIOR GROC MASCULÍ.  TERCERA CATALANA.
TEMPORADA FINALITZADA.
SÈNIOR GROC FEMENÍ. COPA FEDERACIÓ.
Dissabte dia 05  de maig: Club Handbol Sant Esteve de Palautordera – Handbol Lleida Pardinyes Groc a les 19’30 h. al Pavelló Municipal Els Quatre Hereus (c/ Av. Lluís Companys, 7) de Sant Esteve de Palautordera.
Sortida a les 16 h. del Camp d’Esports.
JUVENIL MASCULÍ. SEGONA CATALANA.
Dissabte dia 05 de maig: Handbol Lleida Pardinyes – Handbol Rubí a les 19’30 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, s/n) de Lleida.
CADET NEGRE MASCULÍ. PRIMERA CATALANA.
Dissabte dia 05 de maig: Handbol Lleida Pardinyes Negre – Handbol Palautordera Salicru a les 18 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, s/n) de Lleida.
CADET GROC MASCULÍ. SEGONA CATALANA.
Diumenge dia 06 de maig: Handbol Club Serradells Andorra – Handbol Lleida Pardinyes Groc a les 13 h. al Pavelló del Complex Socio Cultural i Esportiu (c/ Plaça dels Arinsols, 1) d’Andorra la Vella (Andorra).
Sortida a les 9 h. del Camp d’Esports.
INFANTIL MASCULÍ. SEGONA CATALANA. 
JORNADA DE DESCANS.
INFANTIL FEMENÍ. COPA FEDERACIÓ.
Dissabte dia 05 de maig: PB Montmeló – Handbol Lleida Pardinyes a les 16 h. al Pavelló Municipal d’Esports (c/ Dr. Ferran, s/n) de Montmeló.
Sortida a les 13 h. de La Llotja.
ALEVÍ I BENJAMÍ. JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA.
Diumenge dia 06 de maig: ACLE Guissona, CEACA Tàrrega, CH Agramunt i Handbol Lleida Pardinyes a partir de les 9 h. al Pavelló Municipal de Guissona.

______________________________________________________________________________________