PROPERA JORNADA 24/25 DE MARÇ

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ. LLIGA CATALANA.
Dissabte dia 24 de març: Handbol Lleida Pardinyes Negre – Handbol Club Manyanet “A” a les 20’30 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, s/n) de Lleida.
SÈNIOR NEGRE FEMENÍ. LLIGA CATALANA.
Dissabte dia 24 de març: Esportiu Castelldefels – Handbol Lleida Pardinyes Negre a les 20’30 h. al Pavelló Can Vinader (c/ Rambla Blas Infante, 23) de Castelldefels.
Sortida del Camp d’Esports a les 17’15 h.
SÈNIOR GROC MASCULÍ.  TERCERA CATALANA.
Dissabte dia 24 de març: Handbol Lleida Pardinyes Groc – Handbol Sant Just a les 19 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, s/n) de Lleida.
SÈNIOR GROC FEMENÍ. COPA FEDERACIÓ.
Diumenge dia 25 de març: Handbol Lleida Pardinyes Groc – Vilanova del Camí CH a les 10’30 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, s/n) de Lleida.
JUVENIL MASCULÍ. SEGONA CATALANA.
Dissabte dia 24 de març: Handbol Lleida Pardinyes – UEH Calella a les 17’30 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, s/n) de Lleida.
CADET NEGRE MASCULÍ. PRIMERA CATALANA.
Diumenge dia 25 de març: Handbol Gavà “Blau” – Handbol Lleida Pardinyes Negre a les 10’15 h. al Pavelló Municipal Jacme March (c/ Sant Pere, 144) de Gavà.
Sortida del Camp d’Esports a les 7’15 h.
CADET GROC MASCULÍ. SEGONA CATALANA.
Diumenge dia 25 de març: Club Handbol Sant Esteve de Palautordera “B” – Handbol Lleida Pardinyes Groc a les 12’30 h. al Pavelló Municipal Els Quatre Hereus (c/ Av. Lluís Companys, 7) de Sant Esteve de Palautordera.
Sortida del Camp d’Esports a les 9 h.
INFANTIL MASCULÍ. SEGONA CATALANA.   
Dissabte dia 24 de març: Handbol Lleida Pardinyes – OAR Gràcia Sabadell “B” a les 16 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, s/n) de Lleida.
INFANTIL FEMENÍ. PRIMERA CATALANA.
Dissabte dia 24 de març: Handbol Lleida Pardinyes – EH Sant Vicenç a les 13 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, s/n) de Lleida.
ALEVÍ I BENJAMÍ.
JORNADA DE DESCANS.