Victòria groc-i-negra en el derbi lleidatà de Tercera Preferent davant l’Agramunt

Aquest dissabte es va jugar el derbi lleidatà entre el Pardinyes i el Agramunt; arribaven els dos equips igulats a la classificació de la Tercera Catalana. Tots dos equips van començar amb les seves defenses clàssiques, el Pardinyes amb el seu 6: 0 i el Agramunt amb el seu 5: 1. Tots dos equips s’empraven amb gran intensitat i a més tots dos porters, estaven molt encertats en aquests primers minuts, tot això va fer que les defenses superessin als atacs i que costés molt fer gols. En aquesta primera part l’Agramunt va ser dominant en el marcador i va arribar al descans amb una mínima avantatge de 10 -12.

A la segona part l’Handbol Lleida Pardinyes va sortir amb més decisió a emportar-se el partit, defensava amb molt rigor i intensitat i a més aprofitava per córrer contraatacs i aconseguir gols fàcils. A poc a poc va donar la volta al marcador i va passar d’anar perdent a anar manant en el camp, encara que amb avantatges mínimes. Els darrers 10 minuts van ser de gran intensitat, l’equip local Handbol Pardinyes Lleida sense nervis, va saber aprofitar les seves ocasions en atac i es va emportar el partit i el derbi amb el resultat final de 23 -20, que li donen dos punts molt importants i li serveix per seguir escalant posicions en la classificació de la Tercera Catalana.