Victòria treballada del femení del Pardinyes davant d’un Cardedeu molt lluitador

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENÍ

(Segona Fase)

 

Handbol Lleida Pardinyes: 32

Club Handbol Cardedeu: 31

 

Dissabte es va viure un partit ple d’emocions i intriga que va fer vibrar el Pavelló Municipal de Pardinyes. Des del principi l’equip local era coneixedor de que el partit seria disputat perquè, davant tenia un rival directe que lluita per estar entre els dos primers del grup.

Les noies del Pardinyes van començar molt concentrades però, el ritme de partit era molt ràpid i intens ja que les noies del Cardedeu feien una defensa molt oberta, amb la central i laterals molt amunt i això provocà que les jugadores locals fessin moviments d’atac sense pilota, cosa que el van saber resoldre molt bé i aconseguien trobar espais per poder finalitzar les jugades.

La defensa era el que més es tenia que treballar i reforçar per manca d’agressivitat que les barcelonines ho varen saber aprofitar bé, essent una primera part molt igualada, arribant al descans amb un 16-16.

La segona part ja es preveia que seria igualat fins l’últim minut, com així va ser. Les noies del Pardinyes van intensificar més la seva defensa i l’atac continuava sent força satisfactori, gràcies als espais que sabien trobar entre la defensa rival, que finalitzaven en gol. En els darrers 5 minuts  tot estava per decidir, la bona intervenció de la portera local Núria Navas i, la transformació d’un penal per Carmen Martínez, va suposar que les noies de l’Handbol Lleida Pardinyes s’emportessin el partit per un ajustat 32-31 en un matx d’infart, tant per les jugadores com per l’afició, que un cop més, van saber ser-hi al costat del seu equip, animant a les seves jugadores que ho van deixar tot a sobre la pista.

Victòria merescuda i treballada que deixa l’equip lleidatà dalt de la classificació i que les permet continuar somiant amb el TOP-4.

Handbol Lleida Pardinyes: Elna Puértolas, Inés Subirà, Patricia Bernabeu, Esther Pérez, Blanca Martínez, Irene Martínez, Blanca Ruiz, Núria Navas, Andrea Rovira, Olga Regué, Irina Monclús, Maria Oró, Carmen Martínez i Gemma Vidal.

Club Handbol Cardedeu: Marta Espejo, Sara Marin, Alba Delgado, Mireia Rodríguez, Francisca Díaz, Cristina Roig, Andrea Genara, Berta Rodríguez, Marta Caballero, Violeta de Cabo, Melani Moreno i Marta Carbonell.