Comença una nova temporada per al CH Pardinyes, plena de nous reptes i il·lusió renovada

Els jugadors sènior del Club Handbol Lleida Pardinyes van realitzar ahir dilluns el primer entrenament de la temporada 2017-2018. Una nova campanya que es presenta, pel que fa al primer equip del club groc-i-negre, plena d’il·lusió i nous reptes i que suposarà un canvi radical respecte a les darreres temporades amb una plantilla força renovada, amb moltes incorporacions del planter del club, i amb la introducció d’un nou sistema de joc. 

Fet i fet, construcció, formació i molta, molta il·lusió per a una temporada que es presenta apassionant, en la qual els joves jugadors del planter groc-i-negre tenen molt a dir.  Una temporada més, Txema del Rosal, acompanyat per Kellvin de Leon seran els responsables de dirigir a la formació lleidatana en la Lliga Catalana Antonio Lázaro, la màxima categoria de l’handbol català

Amunt Pardinyes. Som Gent d’Handbol