El Club Handbol Lleida Pardinyes tanca la temporada esportiva amb un intens cap de setmana d’handbol.

La primera alegria arribava de mà de l’equip infantil amb la consecució del títol de campió de la Copa Federació Infantil Masculina superant a l’Handbol Sant Cugat per 15-28 a la final celebrada dissabte al matí a Banyoles.
El mateix dissabte, pel matí el juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes superava al CH Salle Montcada a la semifinal del TOP4 de Primera Catalana, i el Sènior Groc es classificava també per la final del seu TOP4 de Quarta catalana després de desfer-se del BM La Roca C en un duríssim partit.
I diumenge era el dia clau per ficar fi a la temporada jugant de les dues grans finals dels TOP4 celebrades a Lleida amb un Municipal de Pardinyes ple a basar.
A les 11h s’ha donat el tret de sortida a una igualada final de Primera Catalana Juvenil Masculina entre el CH Lleida Pardinyes i el Lycée Français que els lleidatans han decantat gràcies al gran treball d’equip i un Mikel Zubieta perfecte en porteria per 32-28.
La final de les 13h que havia de decretar el campió de Quarta Catalana Sènior Masculina ha estat dramàtica, amb una gran defensa per part del Poblenou que ha anat tot el partit per davant al marcador, però els groc-i-negres han aconseguit igualar el partit amb una fantàstica reacció final que ha valgut la pròrroga. El temps afegit també ha acabat en taules i el Poblenou, amb una actuació destacadíssima del seu porter, s’ha emportat el partit 26-28 a la ronda de penals.
CLASSIFICACIÓ TOP 4 PRIMERA CATALANA JUVENIL
  1. Club Handbol Lleida Pardinyes
  2. Lycée Français Barcelona
  3. Handbol Egara
  4. CH La Salle Montcada
CLASSIFICACIÓ TOP 4 QUARTA CATALANA SÈNIOR
  1. Handbol Poblenou
  2. Club Handbol Lleida Pardinyes
  3. Handbol Ribes
  4. BM La Roca


Foto: SEGRE