El sènior groc del Pardinyes intractable a casa seva…

SÈNIOR GROC MASCULÍ

QUARTA CATALANA – JORNADA 14 (Fase d’Ascanes)

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – BM LA ROCA

Resultat primera part: 13-9  Resultat segona part: 18-10

Resultat final: 31-19

Amb aquesta victòria, el Pardinyes ha guanyat tots els partits disputats a casa seva

Darrer partit de la 2 fase de la quarta catalana, s’enfrontaven l’Handbol Lleida Pardinyes i el BM La Roca ambdós equips amb l’objectiu complert de pujar de categoria i jugar el proper any a la 3 Catalana. Van sortir tots dos equips en 6: 0, amb gran intensitat defensiva. L’Handbol Lleida Pardinyes, fruit d’aquesta intensitat, va provocar dos errors consecutius en l’atac dl BM La Roca que van acabar en gols de contraatacs d’Aleix Gomez, d’aquesta manera agafava una mínima renda que oscil·lava sempre en 2-3 gols. Es va arribar al descans amb el marcador de 13- 9 fruit d’una excel·lent defensa de l’Handbol Lleida Pardinyes.

La segona part l’Handbol Lleida Pardinyes la inicia amb la mateixa intensitat, tant en defensa com en atac, i les contínues rotacions en l’equip no va permetre que baixés en cap moment la seva intensitat, a poc a poc el BM La Roca perdia aquella “xispa” que tenia a la primera part i el marcador cada vegada era mes favorable per a l’equip local. L’entrenador de la Roca va intentar diferents variants en la seva defensa per provocar perdudes de pilota de l’Handbol Lleida Pardinyes cosa que no va ocórrer ja que l’atac de l’Handbol Lleida Pardinyes estava molt ben organitzat per Xavier Garcia. El resultat final de 31 a 19 li atorga els dos punts al Handbol Lleida Pardinyes que li fan líder en aquesta fase final de Quarta Catalana. Amb l’objectiu complert el proper cap de setmana es tornaran a enfrontar al BM La Roca en una de les semifinals del TOP-4, en la qual també estaran el Poblenou i el Ribes que tots quatre es disputaran el Campionat de Quarta Catalana a Lleida.

Handbol Lleida Pardinyes: Guillem, Xavier, Llull, Pau Gabas, Javier, Oriol, Alejandro, Joan, Aleix, Marc, Aritz, Pau Isern, Ion i Albert.

BM La Roca: Albert, Guifre, Oriol, Christian, Guillem, Oscar, Sergi, Jaume, Marc i Bernat ..