A per totes

INFANTIL MASCULÍ
COPA FEDERACIÓ
SABADELL HANDBOL – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
9-14 Resultat segona part: 15-10 Resultat final: 28 -31

*Primera pròrroga:
3-5 *Segona pròrroga: 1-2

Els Infantils aconsegueixen la victòria després d’un llarg i treballat partit i aspiren a la final de la Copa Federació

L’equip infantil masculí del Pardinyes s’ha enfrontat, dins de la competició Copa Federació, davant el Sabadell Handbol. El pavelló Municipal Creu Alta de Sabadell ha pogut gaudir aquest cap de setmana d’handbol de debò, un recital d’estires i arronses on la victòria s’ha hagut de decidir en la pròrroga; amb un resultat de 28 a 31 favorable per als lleidatans. Tots dos conjunts han demostrat però bona actitud i moltes ganes de lluitar per part dels seus jugadors, amb valentia.

La primera meitat la van dominar els grocs-i-negres. Van sortir molt concentrats i molt intensos i van aconseguir un parcial de 4 a 0 a favor en els 6 primers minuts. Durant tota la primera meitat la distància es va mantenir força constant. La clau dels de ponent va ser una defensa sòlida i solidària en les ajudes que va posar les coses molt difícils a l’atac rival. Els de casa van millorar força després dels primers minuts i van aconseguir mantenir el ritme de partit. Un molt bon atac sobretot de la seva primera línia i un millor control de les trajectòries darrere l’avançat en defensa, els va fer seguir enganxats als de Pardinyes impossibilitant que aquests es distancien més en el marcador.

La segona part va canviar de mans radicalment. En els primers deu minuts els sabadellencs van sortir amb un ritme de joc molt alt, van aprofitar molt bé les sortides al contraatac i els contragols, per anotar molt en pocs minuts i empatar el partit a la meitat de la segona part. Va ser clau la defensa dels seus segons i avançats, que aprofitant errades en les passades i forçant passades complicades van robar moltes pilotes que van poder transforma fàcilment en contraatacs. Per altra banda els lleidatans no van reaccionar fins al minut 10 on van saber refer-se de la remuntada rival i van tornar a agafar les regnes del partit, pujant el ritme. Els últims minuts del partit van ser molt disputats i el partit va anar canviant de mans a cada gol. Finalment, amb un empat en el marcador, els de Pardinyes van tenir un penal a favor en els últims segons que no van aprofitar i, després d’agafar el rebot, el porter va aturar enviant el partit a la pròrroga.

Els lleidatans van tornar a sortir a la pròrroga com a la primera meitat; decidits a lluitar fins al final. Van tornar a mostrar una defensa fèrria i un atac ràpid i decidit a porteria que va aconseguir superar la defensa rival. Aquest fet va fer que ràpidament aconseguissin un avantatge de 2 gols que van aconseguir mantenir durant gairebé tota la pròrroga, la qual cosa els va donar la victòria. A mitjans de la segona part, una gran passada de contraatac després d’una genial parada del porter lleidatà van posar al marcador un 28 -31 que va durar fins al final.

El pavelló municipal de Creu Alta, on era festa major, va ser testimoni d’un gran partit d’handbol. Els dos equips van mostrar la seva millor versió i van jugar a un nivell molt alt. Les dues aficions van poder gaudir d’un partir farcit de nervis, remuntades i d’un gran handbol que els va fer patir fins als últims minuts de la pròrroga. Al final, els de Lleida van aconseguir la victòria en uns quarts de final que van tenir l’emoció d’una final i segueixen el seu camí per arribar a la final de la copa federació infantil masculina d’aquest any. Estan decidits a seguir demostrant que són un gran equip i que volen portar per segon any consecutiu el trofeu a ponent.

Sabadell Handbol: Arnau Poles, Daniel Garcia, Jordi Juliana, Bernat Calvet, Pol Marin, Manuel Serrano, Diego Benitez, David Cardero, Ferran Bravo, Jordi Rebordosa, Jagai Barranco, Ferran Granados, Jordi Leyva i Gerard Barrachina.

Handbol Lleida Pardinyes: Oriol Viñes, Joan Espina, Pol Pifarré, Francesc Munté, Marc Blasi, Pau Marsol, Ricard Sangrà, Lluc Folch, Rubén Carbonell, David Bravo, Ricard Gallart, Jordi Baró, Enric Solé i Víctor Sánchez.