A un pas del TOP-4

JUVENIL MASCULÍ

PRIMERA CATALANA – JORNADA 29

EH CASTELLDEFELS – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Resultat primera part: 11-13  Resultat segona part: 16-17

Resultat final: 27-30

Amb aquesta victòria i la derrota del Mataró el Pardinyes depèn d’ells mateix per classificar-se a la fase final

Jornada  molt important per  l’Handbol Lleida Pardinyes que s’enfrontava davant l’EH Castelldefels en la seva lluita per entrar al TOP-4 de la Primera Catalana Juvenil. Tots dos equips inicien el partit amb les seves defenses clàssiques 6:0, la intensitat de l’equip del  Castelldefels era molt alta i no deixava buits i provocava continus errors en l’atac de l’Handbol Lleida Pardinyes, tot i això va provocar que al minut 15 l’Handbol Castelldefels guanyés 7-5. Després d’un temps mort de l’entrenador de l’Handbol Lleida Pardinyes Xavi Bosch va recompondre l’equip, va imprimir més intensitat defensiva i més claredat en atac, a poc a poc el marcador es va anar escurçant i el Pardinyes aconseguia donar la volta al resultat, arribant al descans amb un 11-13 al seu favor.

La segona part va ser d’infart, l’Handbol Lleida Pardinyes sempre manava en el marcador amb diferències curtes, l’Handbol Castelldefels estrenyia tant en defensa com en atac per reduir distàncies, no van aprofitar la seva superioritat amb un jugador mes després de dos exclusions de jugadors del Handbol Lleida Pardinyes. Els darrers 10 minuts van ser jugats amb moltes serietat i Pau Gabàs, amb 3 gols seguits, posava la tranquil·litat al marcador arribant al final del partit amb un 27-30 favorable a l’Handbol Lleida Pardinyes.

Amb aquest resultat i l’ensopegada del Joventut Handbol Mataró, l’equip de l’Handbol Lleida Pardinyes es troba en 4 posició en la classificació de la Primera Catalana Juvenil i si l’última jornada guanya a l’equip del BM Barberà es classificarà pel TOP-4.

EH Castelldefels: Guillem, Marc, Raul, Sergi, Victor, Lukasz, Sergio, Alex, Eric i Guillem.

Handbol Lleida Pardinyes: Pau Gabas, Jordi, Alejandro, David Aguilar, Joan Ontiveros, Pau Isern, Gerard Vallverdú, Mikel, Marc Nieto i David Cabases.