El Pardinyes sentència la seva imbatibilitat com a local…

SÈNIOR GROC MASCULÍ
QUARTA CATALANA – FASE D’ASCENS
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – CLUB HANDBOL ASCÓ
Resultat primera part:
17-8 Resultat segona part: 15-18 Resultat final: 32-26

Els grocs-i-negres acumulen tretze victòries al Municipal, la darrera contra l’Ascò amb un 32 a 26 final

El conjunt lleidatà va ser molt superior al seu rival, tant en l’ofensiva com en la defensa, des de l’inici del partit. La trobada va arrencar amb un parcial de 3-0 favorable als de la Terra Ferma, parcial que van anar ampliant de mica en mica gràcies a una excel·lent defensa que impedia als asconencs efectuar el seu joc. Amb aquesta tònica es va arribar al descans amb un resultat de 17-8.

L’inici de la segona meitat va ser el moment més complicat per als jugadors lleidatans, que es van trobar amb un Ascó decidit a no llençar la tovallola situant-se a només quatre punts de diferència. Quan faltaven pocs minuts del final i quan l’equip visitant tenia la possessió de la pilota per rebaixar la diferència a tres gols, el Pardinyes va aconseguir robar la pilota per sentenciar una diferència de cinc gols que es va mantenir fins al final del partit.

Acabant amb la moral dels asconencs i amb un resultat final de 32 a 26, els jugadors del Pardinyes acumulen un total de sis victòries seguides i es mantenen intractables en els seus partits com a locals en aquesta temporada. Tretze victòries en 13 partits. Aquest cap de setmana serà el Balonmano La Roca qui posarà a prova aquesta imbatibilitat.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Joan Feràndez, Marc Julià (4), Víctor MArtín, Pau Gabàs (2), Ion Zubieta (5), Javier Aldecoa (1), Sergi Vallverdú (1), Oriol Almacelles (2), Diego Martínez (2), Guillem Rosa (5), Pau Isern (4), Aleix Villacampa, Albert Barrufet i Llull Aumatell (6).

CLUB HANDBOL ASCÓ: Manuel Vicente (4), Emilio Arraz (7), Raul Moix (1), Albert Gras (2), César Sánchez (5), Moha Martínez (3), Nil Piñol (3), Artur Limòs (1), David Rubio, Xavier Perez i Marc Calbet.